brun-utan-kräm

idag var det varmt. väldigt varmt. ooooooch perfekt grillväder dessutom, så samlade ihop ett gäng, tog med lite kött och en grill och åkte iväg till orrholmen. puss på det och tackohej!




sillopotäter

inte mycket att uppdatera om sen sist. jobbat lite, fortfarande förkyld, varit hemma och tagit det lugnt.. ja ni vet.
midsommarn i fredags blev med andra ord ganska lugn. bjöd hem henrik, linn och annelie till björneborg, lagade mat och hade mysigt. vi sjuklingar som går på penicillin nöjde oss ganska bra med det! vädret hade ju kunnat vara bättre dock, 15 grader på midsommarafton känns lite väl kallt.
men vecka 29 och 30 så ska det vara sol- och badväder, eller jag skulle bli lycklig då iallfall med tanke på att restaurangen har semsterstängt.


sova nu kanske.
nästa gång... glömmer vi inte att köpa kött.

pusshej!

lite oral suspension, tack!

för sandra har tagit studenten! grymt kul vecka men mycket älskvärda personer, som jag kommer sakna ihjäl mig efter nu när vi inte kommer ses så ofta. nu hoppas jag bara på att komma in på universitetet jag sökt till och kunna flytta, känner att det är dags att komma ifrån björneborg nu faktist.
eftersom att jag inte tagit några kort under veckan får ni nöja er med en bild från balen på jonas och mig. och eftersom jag är förkyld och trött får ni nöja er med ett kort inlägg också.

så godnatt allihop!


eller?

ja cypern, vad ska man säga? alkoholen var ungefär lika billig som om de skulle gett bort den. och jag säger väl som alla andra, grabbarna grus gjorde ju lite utav själva resan med partybåten och krogrundan iallfall! kort och gott: det var galet.














RSS 2.0