antagen!


låter bilden sammanfatta dagens aktivitet.




när jag kom hem idag fick jag reda på att jag är fjärde reserv för English for international students, och antagen till Engelska 1, båda två på karlstads universitet. Första kursen ligger på 50% och den andra 100%, så just nu funderar jag på vilken jag borde satsa på. Med tanke på att jag får mer i csn-bidrag av att plugga heltid så lutar det åt Engelska 1, men samtidigt måste jag ha tid till att jobba om jag ska kunna flytta till karlstad också.

ligger även som artonde reserv på engelskakursen jag sökte i örebro, vilken jag utesluter i vilket fall med tanke på att kursen bara var kvällstid på 25%. hade dock varit kul att plugga i örebro, nya människor och ny stad, man måste ju förnya sig lite ibland. men det får bli nåt annat år! 

dags att sova kanske, upp och packa osv imorn. 

godnatt!

sommartider

hallå!
idag åt jag tacos till frukost och baconmacka till middag, bara för att va rebell

och så var det pråmen-häng

sen blev det fika 

sen blev det skärgårn och kristinehamn

sen fick jag skjuts hem. 

och när man kommer innanför dörren och det första som händer är att en syster springer fram, kramar en och säger "jag har saknat dig!", då blir man lycklig. 

förresten jo och en grej till, på fredag åker jag till göteborg, och det kommer bli kul.


puss och godnatt


...

fille ser ju ändå ganska cool ut, och trevligt sällskap sådär en söndagsmorgon själv hemma. 


peeling i sanden

idag gott folk så har jag varit i karlstad för ovanlighetens skull. åkt till bomstad, spelat volleyboll (som jag absolut är superdålig på), badat och varit på stranden hela dagen med kära bekantskaper. och ja det var första riktiga svenska doppet den här sommarn, det var ganska varmt faktist, nästan så att jag skulle kunna tänka mig att göra om det någon gång i framtiden.

skulle ha en väska som låg längst upp och längst in i garderoben imorse, råkade riva ut halva garderobens innehåll och hann inte plocka upp det eftersom jag skulle ner till bussen. kom och tänka på det nu när jag kollade runt i mitt stökiga rum och såg allt ligga där på golvet.

...och detta skrev jag endast för att ni ska veta jag jag ska göra nu i fem minuter, så...
puss på er!


ge mig en frisk kropp

hur ofta är man sjuk ett halvt sommarlov? hur ofta har man både luftrörsinfektion, bihåle- och ögoninflammation på en och samma gång? bara undrar liksom.

har därmed blivit en helg till hemma. bakat blåbärspaj, haft filmkväll med kitty, kollat på när stina har badat i poolen, ja har ju inte kunnat bada själv.. ganska trött på det här, ganska mycket trött faktist.

...

stor pool yao. känns ganska bra. 


RSS 2.0