Halkbana

Halkbana imorn. Är ju ganska förberedd med tanke på vad jävla halt det var att köra idag, trodde jag skulle köra av vägen hela tiden! Blir alltså ingen prakik imorn för min del, däremot måste jag och Miranda hitta på något att göra reportage om tills på tisdag, jag känner mig rätt hjärndöd, så om någon vet iallfall det händer något roligt i staden Kristinehamn kan ni ju hojta till!


Praktik

Praktik fixad! Kommer att vara 4 veckor på KLTV och få göra nåt reportage tillsammans med Miranda och 4 veckor på MIO bro möbler i kr-hamn, och ja ni hörde rätt... jag kommer att få tillbringa de två närmsta månaderna i kristinehamn(!). Men man tager vad man haver, så att säga.


snabb update

Firade Kim igår som by the way har fyllt tjugo, bjöd hit Anders, Hedman och Marcus och avslutade kvällen på Score.
Om någon timme kommer Kims släktingar hit på smörgåstårta också, kanske ska duscha eller nåt, och sminka mig, och fixa håret. Sen ska vi antagligen gå till torget med Nathalie Månsén och se på Idol-Jay, ikväll blir det iallafall att spela Castlevania!

Borde en lärare som inte gillar sina elever säga det till dem?

...Borde eleverna som fick höra det ta illa upp eller tolka det som ett misslyckat skämt? Borde en lärare dumförklara elever eller säga att deras arbete är dåligt?  

Att lärare favoriserar elever på vår skola må hända, men detta är inte okej.








Sushi

Hörde att Anna Karlsson och Sandra Svensson är mästerkockar i köket!



Lördag, bara lördag

Halloween-fixade Stina förut, men hon ville inte ha "klänningen" jag hade gjort åt henne. Istället satte hon på sig vanliga byxor och linne och masken som jag använde under julshowen på JB. Jag tyckte iallafall att jag hade gjort henne snygg! Har ingen aning om vad hon skulle föreställa, men hon såg ju faktist ut lite som Lady Gaga.







"Stina, se farlig ut då!"


Riskettan

Var på riskettan i tisdags, onödig kurs? ja. Kostar 800kr och under 3-4 timmar blir man undervisad om trötthet och droger i samband med bilkörning. Men nu är man ett steg närmare körkortet iallfall, två körlektioner till och sen halkbana.

Idag följde jag med Anna till Karlstad, åkte till Bergvik och hängde med Vera till Ikea en sväng. Var ju världsrea på JC och Carlings och då händer det grejer, fick med mig en del plagg hem. Men däremot så har jag bestämt mig att jag ska sluta med att köpa mat, fika mm. på stan, vilket betyder inga mer cheeseburgare på mcdonald's! Kom på härom dagen att det kostar för mycket, med tanke på vad lite man får i studiebidrag.


RSS 2.0