Dec. 30, 2010

Tjohopp. Har inget internet hemma för tillfället så det har blivit dåligt med uppdateringar här. Nu sitter jag iallfall hos Kim och pluggar lite teori, snart dags för att beställa prov och uppkörning! Julen osv har varit toppen, fått rätt mysiga julklappar av familjen.
Imorn kommer också att bli toppen hoppas vi på, god mat och alkohol hos Anders med alla nära och kära, kan ju inte bli bättre!

Dec. 20, 2010

Världens sämsta dag, att jag blev utelåst utan mobil hjälpte ju inte heller att få mig på humör, rätt bra att ha grannen som man kan gå hem till och äta mat när det händer! (:

Lite skönt är det iallafall att jag är ledig från praktiken imorn, och på onsdag ska vi bara dit för att få julfika och några papper ifyllda. Sen blir det lov, eller vad man ska kalla det, jag jobbar ju.


kittycut

Klippte Kitty förut, fick dock inte röra topparna på henne. Blev faktist rätt bra, hon var jätteförkyld och sleten idag så hon ville egentligen inte vara med på kort, men det struntar jag i såklart (:





Förövrigt idag så hade jag nationellt prov i matte B, jag gissar på att min poäng blev 1/18.
Koncentrationssvårigheter? Japp
 

 


sjukt frisk!

 

 

 

Vissa dagar behövs vi inte på praktiken. Det här är Mirre btw


Dec. 13, 2010

sitter på praktiken med Mirre, har precis ätit lunch och sitter nu lite rastlöst framför "min" dator, vi har blivit tillsagda att redigera lite bilder i PS, som vi sedan kan skriva ut med en gigantisk skrivare, har ingen aning om vad såna där heter men det är roligt iallafall! Inte förens vid 2 kommer det hända något då vi går bort till brogårn och filmar någon slags prisutdelning.


Torsdag!

Dagarna går så fort nu, inte speciellt krävande praktik, inga specifika tider eller raster, det är dock inte så roligt att tvingas ut i 15 minusgrader för att filma. Men det står jag ut med, jag slipper ju pendla så långt nu!

Nej, nu ska jag gå över till min älskade granne Anna. Hon klarar sig inte en sekund utan mig!


RSS 2.0