tiden förändras inte, vi förändras

Jag kan inte förstå varför jag inte kunde använda mitt gamla pass förra året på krogen. Det syns väl att det är jag, eller?



I am number 4

Kim överraskade mig i fredags genom att ta med mig på kinarestaurang. Åt någon krabb- och majssoppa till förrätt som jag aldrig har smakat på förut, den var slemmig, men god. Gick sen hem och kollade på Vampire Diares (en av mina favoritserier såklart!).

På lördan kollade vi på Naruto, gick på stan och letade efter billig extern hårddisk, som jag nämnt tidigare så lever ju min nuvarande sitt egna lilla liv. Lite spontant sådär drog vi på bio med Christina och kollade på "I am number 4" som var högt över mina förväntningar, kändes lite som en blandning mellan typ twilight och Kyle XY. Avslutade kvällen på Tables.




Och idag då så firade vi Kims syster Emma som fyllde 22. Kims farmor ville lära mig att sticka, det gick inte så bra. Får öva mer på det där.

 


blodpudding

Fick en plats långt fram i bussen påväg hem idag, råkade höra en liten pojke och busschauffören diskutera, pojken skiftade mellan att prata svenska och brittisk engelska och frågade chauffören på engelska vad han hatade mest i världen. Chauffören svarade "blodpudding".

Om blodpudding vore det värsta som fanns i världen skulle jag må bra iallfall.

Gick till polisen och fixade pass idag, det kan ju behövas om man vill åka på studentresa, har även fixat lite andra grejer som bokat uppkörning och teoriprov. Nu e ja pågång, så att säga.


Mars 16, 2011

sushi och strosning på stan idag med Christina, påväg in till stan trillade jag såklart på en liten isfläck och skrapade upp handen, slår vad om att gubben i bilen bakom skrattade åt mig.

jaja, nu ska jag lägga mig och lyssna på ljudboken New Moon i någon timme tills jag ska sova, ska upp tidigt imorn och jobba. läste ut alla de böckerna för ganska länge sen, men dem är så mycket bättre än filmerna och är värda att lyssna på igen!


plugga?!

hemma den här helgen och bara är. lyssnar lite på darin också.

var på universitetet i torsdags, blev inte alls mycket klokare i vad jag ska välja att plugga. civilingenjör? hippolog? biomedicinisk analytiker? det värsta är att jag vet inte ens vad jag är intresserad av, troligtvis inget av de ovanstående alternativen. det kanske kommer till mig, någon dag innan 15 april, förhoppningsvis.


torsdagar

Fick nyss reda på att jag kommer att få börja jobba på Bakefield varje torsdag framöver, kan alltså slappna av nu vad gäller pengar till studentresa och allt annat. Skönt!  

page

Saxen kom fram idag och jag fick klippa min första page-frisyr. halvokej för att vara första gången iallafall!





Har fått feber och bihåleinflammation igen så nu sitter jag och köar i telefon till rådgivningen, har varit ett samtal före mig i 25 minuter nu. wiiiii...


RSS 2.0