April 13, 2011

nästan allting klart till student och bal, kan säga att den terminen har varit den mest krävande och stressigaste nånsin, + att man samtidigt ska ta körkort, jobba en dag i veckan, ha ett uf-företag, komma ikapp i allting i skolan, söka till universitet och fixa sommarjobb. att jag varje gång jag är ledig från skolan blir förkyld och sjuk gör inte saken bättre heller. kommer att bli så extremt lättad när jag väl gått ur skolan och få ta ett litet break från allt ett tag :)

some good news är väl att jag idag klarade teoriprovet. fick 52 poäng, vilket är gränsen för godkänt. fast hurra kommer jag ju inte göra förens jag har körkortet i handen.




slänger upp en lite äldre bild, (ser trött och sliten ut, inte så nice) hade jättekort hår där! fast det var inte alls längesen, sjukt va det växer. ska spara ut det nu, trött på kort hår


earthquake clothing UF - utförsäljning

Var på UF-mässa förra måndan ja. har glömt att nämna det. har en del tröjor kvar som vi ska försöka sälja slut på innan kursen slutar. vi tar 100 kr för linnen och 120 kr för t-shirts, så om ni är sugna så är det bara att höra av sig! Det är alltså screentryck, vilket håller mycket bra i tvätten, och trycken finns endast i svart färg.

 

körde på silvertejpstema i montern. ekonomisk, silvrigt och jättebra om man inte hunnit fixa något annat :) 



Entreprenörernas företag Hej! UF. Mycket trevliga tjejer. Dem säljer Nallar, och pengarna går till Friends.
           


Annars idag så slutade jag tidigt, åkte till Karlskoga och tog en caffe latte med Peter (någongång ska jag väl lära mig att dricka kaffe) och irrade runt i kga:s "centrum".


RSS 2.0