Studentresa!

Studentresa bokad! 23 Maj drar vi till Ayia napa, så nu får jag hålla mig borta från klädaffärer så att jag inte råkar köpa bort pengarna som jag måste spara. Fast imorn gör jag faktist ett undantag, det är ju tjejkväll och massa rea i mitticity då, lär nog hitta en del med tanke på att min garderob är ganska tom nu när jag har rensat ur den.

I övrigt är jag så rätt jävla skoltrött, slutar alltid med att jag lägger mig i sängen och somnar efter att jag har kommit hem från skolan. Inte okej, speciellt inte när jag behöver leta praktik och göra massa skolarbeten, och ändå vill jag ha ett jobb i kanten av skolan? Jag är nog inte riktigt frisk ändå.

Hot hot heat

Kan det bli mysigare en helt vanlig vardag? Sitter vid min laptop med tända ljus bredvid datorn (min lampa i ena delen av rummet har lagt av) dricker te och äter macka, slökollar på TV:n och lyssnar dessutom på urbra musik. Enda negativa jag kan komma på just nu att jag helt klart inte kommer att prestera speciellt bra ifrån mig på min redovisning i sv C som jag har på torsdag, det är bara en känsla.


S vs. N

 




Nathalie vann ganska stort över mig. Vart tog min sångröst vägen?


Gratisbio.se

Hemisdan för alla som gillar gratis! Jag har varit medlem där i ungefär ett år och tjänat ihop poäng till massa presentkort. Du tjänar poäng genom att chatta, skriva i andra användares gästböcker, skriva i forum, bli vän med andra användare och mycket mer! När du fått tillräckligt med poäng får du själv välja vad du vill ha för presentkort och det skickas sedan hem till din brevlåda (utan avgifter).

Klicka på länken nedan och bli medlem redan idag!



Matte B

Gör matte och kollar på How I met your mother. Lär får plugga matte under hela veckan och helgen, det är totalt omöjligt att hinna med att göra 20 sidors matte på en lektion.. förstår verkligen inte hur dom har tänkt att man ens ska kunna få G på den här skiten. BLÄ





Lugg?!

Ska vara på skolan om en timme, och jag är helt klar med allt, smink, frukost, allting. Tror det är första gången någonsin som jag inte springer iväg till skolan med ofixat hår och oknutna skor. Så sitter här vid Kims dator och försöker underhålla mig själv och skriva blogg.
Ca 20 minuter innan jag skulle ta bussen hit igår så kom jag på från ingenstans att jag skulle klippa lugg, så numer är jag kort- och rödhårig med lugg. Det är inget jag tänkt att ha permanent, var bara urtrött på min gamla frisyr. Men nästa gång blir det frisören.

Tjejmilen

Sitter just nu i Stockholm i Lidingö hos några bekanta till Anne. Vi kom hit idag och åker hem imorgon igen efter att vi har sprungit Tjejmilen, (väl tajmat med min förkylning). Så idag tillbringades många timmar i många affärer och jag hittade två par skor och en vinterjacka. När vi kom hit till Lidingö blev vi bjudna på spagetti och köttfärssås, som vi skulle äta med gaffel och sked (?). Jättetrevlig familj iallafall, och jättesnyggt ställe. Skulle inte tacka nej till.

RSS 2.0