Alice in wonderland

Helgen har spenderats hos Kim, såg Alice in wonderland på bio på lördan, jag tyckte att den var jättebra :) men kim och jag hade väl skilda åsikter om det! Fast jag gillar inte att Tim Burton vill ha så dystra miljöer i sina filmer.

På fredan så drog jag iallafall med mamma och pappa till klänningsaffären i krhamn, kommer inte ihåg vad den heter. Dom fick hjälpa mig att välja färg på klänningen, (modellen hade jag redan valt ut dagen innan), och jag är glad för att jag gick dit för jag är ganska nöjd med mitt val. Hade även vart perfekt om Bianco fanns kvar i Karlstad så att jag kunde köpa skor att ha till klänningen, deras skor är ju både snygga och billiga, men dom har tydligen stängt igen.

Tänkte också säga att idag har jag vart ute och sprungit första gången för i år. Jag har ju lovat mig själv att vinna över mamma i Vårruset, för det är inte okey att förlora mit sin mamma, speciellt inte om hon får för sig att retas med att hon är mer vältränad än mig.

Tillbaks igen

Äntligen frisk! Känns hur bra som helst att vara tillbaks i skolan igen. Ska snart börja skriva min svenska uppsats som jag ska redovisa på torsdag, den ska handla om nätdejting, vad som är positivt/negativt, vilka risker som finns, varför vissa väljer att använda sig utav det osv. Jag vet precis hur den ska se ut, är bara så svårt att få ner allt på papper, det blir tomt i huvudet när jag ska sätta mig och börja skriva så jag får hoppas på att det här kommer bli bra.

Ännu en helg hemma

Vart på sjukhuset och fått nytt pencilin, förhoppningsvis mår jag inte illa utav dom här! Så nu blir det ännu en veckas pillerätande och på måndag ska jag på röntken, den jävla bihåleinflammationen vill ju inte släppa. Har nationellt prov på torsdag, måste jobba hemma för att förbereda en muntlig redovisning, känns ju som att jag har koncentration eller ork till att göra sånt nu.. nej. Så jag sitter hemma med datorn i soffan och tycker synd om mig själv, gråter en skvätt med. 

Nej nu ska jag kolla på film med min lillasyster, hon är då världens sötaste (:  


Brudtärna


Har kollat lite olika klänningar på Tradera idag, jag ska ju vara brudtärna på min morbrors bröllop och alla mina släktingar tjatar om att jag ska börja leta klänning. Igentligen bör ju brudtärnorna ha matchande klänningar, men vi ska tydligen välja helt själva. Jag vill ha en lila klänning, eller mörkblå, eller rosa. Men jag är osäker på vilken färg som skulle passa till min hårfärg, har ju ganska rött så det skär sig så lätt. Kanske dags att byta hårfärg? Rött känns tråkigt och man måste jämnt tänka på vilka färger på kläderna man kan ha för att det ska se bra ut.
I vilket fall skulle jag nog helst vilja ha nåt i den här stilen. Det dåliga med Tradera är väl att jag inte kan skicka tillbaks klänningen om den inte passar, jag får lita på att måttbandet inte ljuger.


Tummen upp

Tummen upp för feber och öron- och bihåleinflammation!


Tisdag

Ännu en värdelös dag, sitter och kollar på svampbob. Imorn ska jag iallafall jobba om hostan blir bättre, inte ens där är jag nog lika rastlös som jag är här hemma. För att skriva nåt positivt så kommer antagligen Kim hit på torsdag, och på fredag åker jag in till karlstad och träffar Daniel, Natha och Anneli mm, ser fram emot det!

Sjuk

Gårdagen tillbringades hos min morbror som fyllde 30. Till en början var det ganska jobbigt och jag ville helst åka hem pga min pollenallergi som jag tydligen redan känner av, väldigt tidigt för sånt nu kan man tycka. Annars var det en helt okey dag, god mat och singstar på kvällen. Men att sjunga singstar och dricka alkohol när man är genomförkyld slutar med en ganska sliten och sjuk Sandra dan därpå, därför ska jag ta det lugnt idag, vill helst vara frisk tills när jag ska jobba, känner att jag behöver dom pengarna.

I vilket fall är det underbart väder ute, så nu tänker jag sätta mig på altanen med en filt och sola!


Fredag och första dagen på lovet

Fredag och första dagen på lovet, igentligen borde jag tycka att det är underbart.

Behöver plugga och städa rummet, men det är alldeles för lätt att skjuta upp sånt, antar att det får bli en annan dag. Har inte så mycket att dela med mig om nu faktist så det här blev ett kort första inlägg till min nya blogg!


RSS 2.0