hemmahelg

uh, jag är förkyld. Ska jobba hela nästa vecka och jag känner mig inte alls frisk till att göra det. Vinterm alltså, usch.


morot?

Inom en snar framtid åker min dator rakt ner i toaletten alltså. Eller snarare windows 7, har aldrig varit med om något segare.

Nog tjatat om det.

Bakade morotskaka med Kitty förut, det är sysselsättningen i Björneborg för alla som undrade varför vi inte gör något annat än lagar mat och bakar, haha. Sen blev det hårfärgning mm.

I fredags så var jag och Kim en liten stund hos Christina som hade 19-årsfest innan jag fick ont i magen och vi var tvungna att åka hem. Spenderade natten på toan med att spy, och detta var alltså inte för att jag och Kim tidigare på kvällen hade sett "Anti-christ" (vidrigt sjuk film) - det var snarare magsjuka eller något annat otrevligt. Sov bort ungefär resten av helgen och tog igen de timmarna jag hade varit vaken.

Kör med min vanliga avslutningsfras - Nu blir det plugg!


Feb. 16, 2011

Har precis bakat cheesecake med Stina! Det var villkoret för att jag skulle få jobba imorn - jag skulle ta med fika, helst något kletigt sa dem.

Nu tänker jag sätta mig och plugga teori, det är riktigt tråkigt.


Säffsen

Tog ledigt från skolan idag för att åka till Säffsen med familjen. Övningskörde hela vägen dit tidigt imorse och åkte skidor hela dagen, har ju en skön värk i benen nu iallfall, så just nu är jag ganska glad över att vara ledig imorn.

Satt och kollade igenom lite bilder förut när jag ändå hade i hårddisken, hittade bilder från när Sara och Stina lånade min kamera för att gå ut och fota lite i somras, dom är ju för söta! Blev ju även lite sugen på sommar faktist, helst kan det vara sommar året om.


    


Balklänning

Kom på idag hur grymt tråkigt historia är, tröstar mig lite med att jag åtminstone har en ledig skoldag i veckan.

Efter att vi slutat skolan idag gick jag och tjejorna iväg till klänningsaffären på Haga och jag hittade en riktigt snygg svart balklänning! Känns bara så onödigt att slänga ut 3100kr på en klänning som man bara kommer att använda en gång i sitt liv, men eftersom att det inte är många ställen som hyr ut klänningar längre har jag väl inget större val om jag vill gå på balen. Jag får helt enkelt börja leva snålt.


glad tjej? nae

antingen har min bror förstört min hårddisk eller så gillar den bara att radera bort viktiga grejer eller förstöra filer som ligger på den. precis alla skolarbeten jag har gjort under de senaste tre åren är borta. älskart.

FREDAG!
Vaknade för tidigt idag och kunde inte somna om, så nu sitter jag här och borstar tänderna. Jag är ganska bra på att göra flera sakersamtidigt faktist.

Kanske är dags att springa ner till bussen, det kan ju vara halt idag med.


helt is halt

Tänkte bara berätta att min färd ner till bussen imorse inte var så trevlig med tanke på all is som dykt upp bara sådär. Det kanske inte ser halt ut men jag kan säga att jag sparade mig lite motion när jag istället gled nerför backen.

Jag har faktist börjat tycka om min praktikplats, personalen har jag alltid tyckt om, men jag har lärt mig så mycket den senaste veckan som jag inte fått lära mig innan. Har även fått börja stå i kassan, och det är faktist jättekul. De flesta kunderna som kommer in på MIO är pratglada och trevliga så det får tiden att gå. Imorn är sista dagen och det blir smörgåstårta till lunch, sen blire skolan igen och jag är överlycklig! 


RSS 2.0