bjb-häng

jag sitter hemma, en fredagkväll, i björneborg. det var riktigt längesen, tror ja. det blev kräftor till middag, och lite tv-tittande i en RIKTIG soffa, med en härlig familj. har inte fått hem nån soffa till lägenheten än, madrasser får funka för tillfället, fast iof kan man ju inte säga att vi har så mycket till tv heller med bara två kanaler.

i vilket fall, det jag tänkte säga var att jag lite halvt nervös gick iväg på en arbetsintervju idag, det gick bra och jag ska få provjobba åt företaget om ca två veckor. har även en intervju på måndag åt ett annat företag. och det känns faktist riktigt bra. från att ha haft känslan om att allt var hopplöst, så har det nu vänt, helt totalt. jag kan inte annat än älska det.

fresch and new

hallå! tänkte skriva och säga att ja stormtrivs i lägenheten, i karlstad, med mina rumskompisar, med skolan, med nya kompisar.. ja allt helt enkelt! familjen saknar ja dock, inga gulliga småsystrar här som tjatar om att spela wii eller hoppa studsmatta. nästa månad har jag förhoppningsvis råd med ett busskort iallafall så ja kan åka hem och hälsa på oftare. ekonomin har varit halvtaskig när ja inte kunnat jobbat, för det är ju inte så billigt att plugga på universitet har ja märkt, men ja överlever.

vad jag gjort idag? 
jo, imorse gick jag iväg till skolan och mötte upp elin och linn som går samma kurs som mig, hade lektion/föreläsning i ca två timmar, denna gång fick vi i uppgift att skriva en comparison/contrast essay, spännande! gick hem och åt efter vi slutat och träffade buba. åkte sen tillsammans med erik (den äldsta rumskompisen) och annelie och handlade lite mat, och en brödrost. kom hem och lagade mat och hjälpte varandra med pluggandet i stort sett hela kvällen.

och ungefär så ser mina dagar ut nuförtiden, + hel del festande, även för oss som går enkelkurs som inte har nollning (sorgligt nog).

imorn eller iallafall någon dag snart så får ni se lite bilder på lägenheten här, fast det behövs nog städas lite först innan jag tar fram kameran!

i vilket fall så har jag skola imorn och tänkte sova nu. på återseende!

RSS 2.0