Bröllop

Hej! I lördags så var vi på Juhas och Johannas bröllop, dom var verkligen jättesöta, och jag hade superkul hela kvällen. Jag och Kim försökte oss även på att dansa lite till livemusiken, men dansband är nog inte riktigt vår grej, haha. Kvällen slutade förövrigt ganska så dramatiskt med en försvunnen pappa, en panikgråtande syster och ett sönderslaget fönster.


Tyckte att häftena med uppskrivna gäster var lite charmiga.

Var väl en ganska kort sammanfattning av dagen, just nu sitter jag och taggar för Mirres och min idrottslektion imorn, ett MVG i idrott kommer ju inte sitta fel iallfall. Mitt första MVG i mitt livs historia.


Möhippa

I lördags hade vi möhippa och gjorde finska ritualer på Johanna hemos Anne, bada bastu osv. Sen tog vi med henne till krhamn till Johannas syster och körde tävlingar och åt tacos, och vilket jävla hus! Såg så litet ut utifrån men inuti var allt nyrenoverat, skitsnyggt och stort. Deras kök var väl ungefär lika stort som vårt TV-rum och kök tillsammans. Kul dag iallafall och Johanna verkade tycka detsamma.

Imorn ska jag till sjukhuset igen, känner mig lite som en stamkund faktist. Fick hem ett papper där det stog att röntgen visade på att jag har vätska i ena bihålan så jag skulle ringa upp dom för att "disskutera kring det hela" som det stog. Så jag ringde dom idag och fick tid. Fick inte ens veta vad jag ska göra på sjukhuset, märks väl imorn.


Ny frilla, hejdå långt hår

Tjaaaa, idag blev jag klippt av Josefin. Jättejätte kort blev det, och ovant, men snyggt. Håret går ju iallfall att stajla och så nu, förut gick det inte göra nånting med det, bara låg platt och sådär. Förutom det så har vi övat på alla grejer i kyrkan idag och jag ser verkligen fram emot bröllopet, inte jämnt man får se alla sina släktingar så uppklädda :) kommer att bli något att minnas.Valborg

Hade en jättekul valborg igår hemos Jon, grillade och drack med trevligt sällskap, vädret kunde ha varit bättre men det var iallafall inte så kallt. Imorn drar Stefan in i lumpen och mamma och pappa ska skjutsa honom och Sara åker till ullared så jag kommer att få vara hemma och ta hand om Stina. kommer antagligen sitta och spela det nya supermario spelet vi har köpt till wii:et hela dagen, askul och tusen gånger bättre än snes :D

Idag har förresten Kim och jag varit tillsammans i ett och ett halvt år, tiden går otroligt snabbt!


RSS 2.0